Àlbum de records…

Com molt bé va dir Kevin Kelly: we are the Web. Per tant, de la mateix manera que nosaltres evolucionem, la Web també ho fa. A part d’evolucionar en funció de les nostres necessitats, la Web evoluciona a mesura que l’anem descobrit. Resulta sorprenen que els humans haguem creat una cosa que no sabem ben bé com funciona. La Web es pot fer tan gran com nosaltres vulguem. I, amb gran vull dir important, global, poderosa, massiva, possible.

L’única cosa amb qui m’atrebeixo a comparar la Web és la butxaca del Doraemon. Perdò pel freakisme anterior però es que crec que és una bona comparació: internet et permeten tenir el que vulguis a la butxaca.

Doncs el que deia, a mesura que el boom internet s’expandeix pel globus i que la familiarització amb el mitjà és major anem descobrint noves formes d’utilitzar-lo. Cada vegada les webs són més flexibles, personalitzades, interactives, en definitiva, més 2.0.

I aquest mitjà elàstic, pràctic i fantàstic, continuarà evolucionant de la mateixa manera que evolucionarà la nostra manera de de veure i moure’ns pel món.

Àlbum de records…Per aquells amb curiositat per veure com han evolucionat algunes de les webs més populars al llarg dels seus anys de vida, hi ha una web www.archive.org que els hi fa “fotos” periòdiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: